Аз не знам кой нормален човек би гласувал за депутати,

...
Аз не знам кой нормален човек би гласувал за депутати,
Коментари Харесай

Иво Сиромахов пак хапе Слави: Кой ще гласува за тия, които не ходят на работа даже?

Аз не знам кой естествен човек би дал своя вот за депутати, които отхвърлят да вървят на работа. Очевидно сме доста богат народ, щом харчим парите си за заплати на лентяи. Tака сценаристът и водещ в малкия екран на Слави Трифонов " 7/8 " Иво Сиромахов за следващ път подвигна мерника на началника си и даде да се разбере, че не е склонен с водената от него политика. Депутатите от ИТН, дружно с ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане ", втори следващ ден отхвърлиха да се явят в Народното събрание за съвещание. Направиха го единствено през вчерашния ден при гласуването на вота на съмнение против държавното управление.

Преди броени дни Сиромахов отново си навлече гнева на Дългия със скеч:

„ Аз не разбирам за какво Слави Трифонов не се появява в личната си телевизия, а в " Дарик радио ". Единственото му обяснени е, че там заплащат по-добре! Сега и аз ще ви кажа нещо персонално! Изтеглям се като водещ на това предаване, тъй като Слави Трифонов наруши съдружното ни съглашение, което подписахме преди година и половина.

Ето какво пишеше в него: Разбрахме се с него да повеждам „ от време на време”. Според вас, сътрудници, това понякога ли е?

Спомням си, че тогава със Слави имахме доста тежки разногласия, аз му сложих ултиматум – или ми вдигаш заплатата, или напущам! В последна сметка постигнахме компромис – той няма да ми подвига заплатата, аз няма да напущам. Важно е да има компромис! ", гласеше опитът за хумореска от ефира на кабеларката.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР