Аз не знам колко живота трябва да вземе това грипче“,

...
Аз не знам колко живота трябва да вземе това грипче“,
Коментари Харесай

Сунгарска: Протестират срещу маските, но когато им опря ножът до кокала, станаха пациенти

 " Аз не знам какъв брой живота би трябвало да вземе това " грипче “, с цел да разберем, че това не е просто " грипче “, а е смъртоносно. Че има доста хора, които страдат и се борят за глътка въздух и да разберем, че би трябвало да сме съпричастни към болката и страданието “, сподели представителят на Спешна помощ Катя Сунгарска в пред БТВ.

" Безотговорността ни мъчи най-вече ", споделя представителят на Спешна помощ. Тя описа, че към момента има хора, които лъжат за признаците си по телефона и когато медиците стигнат на адреса, откриват, че лицето е с ковид.

Друг неуместен случай от работата в последната година е на жена, която по телефона разказва признаците си, като споделя, че " съвсем умира ". " Когато отиде лекарят на място, дамата му сподели " Виждам, че имаш чанта, несъмнено има принадлежности вътре... Хайде да ми обезвъздушиш парното, тъй като ми е студено ", споделя Сунгарска.

Тя дефинира като абсурд, че на везните от едната страна се слагат здравето и живота, а от другата страна – отварянето на заведенията за хранене.

" Коронавирусът е незабележим зложелател. Ние възприемаме обстановката като война към този момент година. Въпреки че сме от едната страна на барикадата, а медиците са на първата линия, те са обстрелвани и от врага, и в тила. Не знам да има различен случай в историята тези, които защитаваш да те обстрелват “, споделя Сунгарска.

По думите й е извънредно безконтролно към този момент година да се приказва, че носенето на маски е значимо, какви ограничения да се вземат и за спазването на отдалеченост.

" На предишните митинги слоганът беше " Ние не носим маски “. Да, обаче нашата процедура откри, че една немалка част от хората, които приканиха за това, когато им опря ножа до кокала и станаха наши пациенти, започнаха с претенциите къде да бъдат закарани, по какъв начин да бъдат лекувани “, споделя Сунгарска.

За последната година столичната Спешна помощ е изгубила девет души. " Това беше най-голямата ни покруса. Когато губиш хора от обкръжението си доста боли “, добавя Сунгарска.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР