“Аз не вярвай на нито една дума на Кирил Петков.

...
“Аз не вярвай на нито една дума на Кирил Петков.
Коментари Харесай

Александър Йорданов: Управляват ни анонимни хора, Петков да си подаде оставката

“Аз не вярвай на нито една дума на Кирил Петков. Това е един жител, попаднал незнайно от кое място в българската политика. Това е неприемливо за една народна власт. Не знам дали тази “Продължаваме Промяната” се е записала като партия, или е още придвижване. Нас ни ръководят на практика едни анонимни хора!”. Това съобщи предаването “Денят на живо” по NOVA NEWS евродепутатът от ГЕРБ-СДС Александър Йорданов.

Избори наесен са вероятни, счита Йорданов.

“Изборите са една опция политиците да оставят ориста си в ръцете на жителите. Факт е, че страната се намира в политическа рецесия, факт е и че тя се намира в социално-икономически хаос”, съобщи Йорданов. “За рецесията доказателството е, че държавното управление не изкара даже и половин година. Коалицията се разпада пред очите ни, тъй като тя е родена от езика на омразата”, добави той. “Не може да оставиш един лагер да ти ръководи цялата страна! Кака по този начин ще се боим от предварителни избори?”, сподели още евродепутатът и прикани за оставки.

“След като държавното управление е в такава рецесия, разумно е то да си подаде оставката. Ако не го направи, бих го определил като “политическо нахалство””, разясни Йорданов.

Актуализацията на бюджета и промяна на изборния кодекс да се преглеждат предпочитано, прикани евродепутатът от ГЕРБ-СДС.

“Да върнат гласуването с хартиена бюлетина, тъй като сме в Европа, а в Европа се гласоподава с хартиена бюлетина”, изиска той.

На въпрос дали би трябвало да се търси необятно единодушие при търсенето на 12 депутата, които да поддържат болшинството на обединението, Йорданов съобщи: “Това няма да стане по методът, по който си го показва Кирил Петков - че ще върви от народен представител на народен представител и ще им дава обещание нещо, а пред обществото ще приказва, че това е в името на България. Не! То ще бъде дадено и даже обещано, поради неговия персонален интерес да остане министър председател на страната”.

“Ако той е един заслужен човек, към този момент трябваше да си е подал оставката”, изрично повтори Александър Йорданов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР