„Аз не съм знаел, че ще има толкова много хора,

...
„Аз не съм знаел, че ще има толкова много хора,
Коментари Харесай

Управител на ресторант: Преди ни пращаха мутрите, а сега полицията

„ Аз не съм знаел, че ще има толкоз доста хора, десетина, петнайсет индивида, в случай че има е обикновено, нали по този начин? То беше доста рано ", съобщи артистът Милко Калайджиев, след акцията, при която бяха хванати над 50 празнуващи в пловдивски ресторант.

" Не знам дали вие знаете в какъв брой часа беше това нещо? Това се случи към 8:20 ч. някъде. Не е било късно, отидох, хората към този момент бяха седнали там и какво да върша. И аз седнах, и по този начин. Поздравих рожденика с две-три песни, това беше от мен и в осем и двайсет, и трийсет пристигна полиция и всеки си даваше персоналната карта и направиха актове на всички и това е в действителност цялата история “, сподели фолк изпълнителят, представен от bTV.

„ Аз съблюдавам прецизно всичко. От почти от края на месец октомври всички участия са отсрочени “, споделя Калайджиев. Собственикът на рибния ресторант, в който се е състояло празненството, през вчерашния ден беше в заведението, само че отхвърли да приказва. Управителят на другия ударен от полицията ресторант съобщи, че ще апелира наложените актове в съда.

" Направиха ни актове на всички за неносене на маски. А ние нямаме обвързване да носим маски, откакто не работи заведението въобще. И ние сме 12 индивида! ", шефът на заведение Тихомир Монов. Версията на Тихомир Монев е, че в ресторанта му е имало снимане на онлайн реклама с танцьорки, а не празненство с посетители и клиенти. Убеден е, че станал жертва на конкуренцията.

" Навремето пращаха мутрите да бият, в този момент пращат полицията! ", споделя Монов.

От " Пайнер " обявиха, че Милко Калайджиев не се е допитал до тях за нерегламентираното си присъединяване в Пловдив.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР