Аз не съм убеден, че това са най-мъдрите хора, които

...
Аз не съм убеден, че това са най-мъдрите хора, които
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Този парламент е стигнал своя праг. Повече дъно няма

„ Аз не съм уверен, че това са най-мъдрите хора, които ще оправят страната. Капацитетът е толкоз. Всеки човек има своя предел и граница, докъдето може. Този парламент е стигнал своя предел, до тук може. Повече дъно няма, ние сме там “.

Това съобщи някогашният ръководител на Народно събрание и някогашен министър на културата Вежди Рашидов по БТВ.

„ 70% не гласоподават – там са учени от Българска академия на науките, професори, доктори, инженери, публицисти, хора на изкуствата. Този мозък не може да седи единствено рабски – както не гласоподава, на следващия ден Движение за права и свободи ще бъде първа мощ. Една-две птички в този парламент пролет не вършат. Толкова може, повече няма да направи. Не очаквайте друго “, добави Рашидов.

По думите държавно управление евентуално ще бъде формирано.

„ Взаимно ще играят спектакъла. Ще пристигна до Слави, ще му дадат мандата, зависи президентът по какъв начин ще играе. С поддръжката на ГЕРБ, в името на народа ще се сглоби, тъй като Слави е план на Доган. Аз толкоз доста неща знам, че не ми се приказва. Не аз съм бил непосредствен до Доган, Слави е ходил до Доган, обикновено – учил се е на политика. Инженерството може да го прави безусловно всеки. Знам доста партии в кои кръчми се сътвориха. Защото в случай че ГЕРБ направи с Движение за права и свободи, доста отговори би трябвало да даде на електората си. С Има Такъв Народ стигат, само че би трябвало някакъв театър, дайте да го забележим “, сподели Вежди Рашидов.

Според ръководителя на 48-мия парламент би трябвало депутатите да се обединят от обща мисъл за родината, хората и народа.

„ Тази идея до момента в който не ги събере там хората, които се ненавиждат безбожно и грозно, по какъв начин ще стане страната? Тези момчета вместо да се плюят, вместо да си ги мерят, дайте да се обединим към идеята българска страна “, прикани Рашидов.

Вежди Рашидов разяснява и избора на ръководител на Народното събрание.

„ Рая Назарян е симпатично и красиво дете. Хубаво момиче, хубава жена. Не съм доста непосредствен с нея, само че изхвърлянето веднъж и въртенето на центрофугата не е добре за бъдеща кариера. Когато влизаш от парадната врата, повторно е мъчно, излизаш от задната врата. Съжалявам, че тя бе отхвърлена. Да, тя мина през стъргата. Мелачката я смля и отново цяло парче в този момент не става. Това е в границите на шегата. Жал ми е за момичето, тъй като тя би трябвало да има вероятност и да върви напред “, уточни той.

По думите му законът би трябвало да се промени, тъй че водачите на партии да не могат да оферират ръководител на Народното събрание.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР