Аз не съм разследващ орган, има си разследващи органи, има

...
Аз не съм разследващ орган, има си разследващи органи, има
Коментари Харесай

Йорданов: Не знам дали ГЕРБ, БСП и ДПС стоят зад заплахата за Митева, има си разследващи

" Аз не съм проверяващ орган, има си проверяващи органи, има си закони в тази страна. Деянието не е за хвалба - оттова нататък си има органи в страната, които би трябвало да се занимават с това " - това разяснява във връзка опасност за ликвидиране против ръководителя на Народното събрание Ива Митева ръководителят на ПГ на " ИТН " Тошко Йорданов, който довечера беше в Чирпан във връзка празниците за Съединението.

На въпрос дали опасността би могла да е поръчка, изпълнена от арестувания незает старозагорец, изпратил имейла със заканата, той отговори:

" Има необичайно съвпадане по кое време се случи това - когато два дни поред се занимаваме със Закона за НСО и ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи се опитваха да го саботират от самото начало. Сега - дали някой от тях е засилил този човек, тъй като знаете, че хора, които са общо взето в страни от обществото са елементарно манипулируеми, не знам, по тази причина си има проверяващи органи ".

" Сигналът го оповестих със единодушието на госпожа Митева, тъй че нищо неприятно не се случи от това и е по-добре нещата да са пред вас и пред българските жители. Така или другояче, за първи път имаме опасност към ръководител на Народно събрание, към госпожа Ива Митева, която е един експерт, единственият й проблем е, че ние се занимавахме със Закона за НСО и се получи тази опасност ", добави Йорданов, който през вчерашния ден разгласи, че опасността е била ориентирана и към майката на Митева.

Той разяснява и абсурда с депутатката от ИБГНИ Татяна Дончева , която отхвърли неговите изказвания пред, че е опитвала да подкупи депутати от Има Такъв Народ с половин милион лв., за да разцепи парламентарната група.

" Казах, че има запис, че е била на тази среща, да - размахвала е едни листчета с едни цифрички ", съобщи Йорданов.

И добави:

" Тя прекали с всякакви приказки да лъже по нас, а в действителност тя е индивида, който прави такива неща. Тя е водила някакъв диалог, в който се е пробвала да разцепи групата, да ги убеждава да напущат, да вървят вероятно като министри в третия мандат, тъй че това е грозна работа ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР