Аз не съм оптимист за създаване на правителство в рамките

...
Аз не съм оптимист за създаване на правителство в рамките
Коментари Харесай

Румен Христов: ГЕРБ-СДС няма да отстъпи за финансовата дисциплина, овладяването на инфлацията и помощта за Украйна

" Аз не съм оптимист за основаване на държавно управление в границите на 48-ия парламент, само че не знам какво ще спечелим политическите обединения, в случай че отидем още веднъж на избори ", съобщи зам.-председател на ГЕРБ-СДС Румен Христов пред БТВ. Той изясни, че ГЕРБ-СДС може да направи доста взаимни отстъпки, само че няма да отстъпи за финансовата дисциплинираност, преодоляването на инфлацията, отношението към Русия и подпомагането на Украйна с въоръжена помощ.

Христов добави, че най-вероятно същинските договаряния за поддръжка на държавно управление ще стартират след връчването на мандата.

" Имаме подготвеност за систематичен състав на Министерския съвет. Да не забравяме, че държавно управление на малцинството евентуално доста мъчно ще се случи. Ако се стигне до кабинет на малцинството, то ще се стигне до негативи за самото държавно управление ", сподели той.

Движение за права и свободи са в по този начин нареченото евроатлантическо болшинство. Те през годините отстояват своята евроатлантическа ориентировка. Смятам, че в най-хубавия вид в едно такова евроатлантическо държавно управление да вземат участие " Продължаваме промяната " и " Демократична България ", съобщи Христов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР