Аз не съм никакъв конкурент на г-жа Нинова. Не съм

...
Аз не съм никакъв конкурент на г-жа Нинова. Не съм
Коментари Харесай

Ваня Григорова: БСП ме нападат заедно с ПП

Аз не съм никакъв съперник на госпожа Нинова. Не съм член на партията, не мога да ѝ взема мястото, сподели още тя

От на следващия ден ще бъда общински консултант. Ще се внесе тъжба, както чухме и моят конкурент господин Терзиев също има подозрения, добре е да се ревизира. Това съобщи претендентът за кмет на София Ваня Григорова, която остана втора на балотажа, в ефира на Нова телевизия.

" Няма по какъв начин да не благодаря на хората, които са ме издигнали. Но на обособени лица, които не съм се виждала по време на акцията, няма да благодаря.

Нямам нищо общо с госпожа Нинова. Тя е водач на партия, аз съм общински консултант ", съобщи Григорова.

Тя цитира резултатите на Българска социалистическа партия на предходните избори и ги съпостави с нейните достижения от настоящия избор.

" Г-н Зафиров дано си прави сметките кой е бил моторът на цялата акция. Нямам желание да давам отговор на персони, които се пробват да компрометират ".

Григорова разяснява и акцията против нея.

" Както господин Борисов сподели, че има двоен критерий. Когато Ицо Хазарта каже нещо му ръкопляскаме, а когато Ваня Григорова, я атакуваме. Защо Българска социалистическа партия не ме отбрани, а ме атакуват дружно с Политическа партия. Факт е, че господин Зафиров е решил да атакува претендента на Българска социалистическа партия за София. Кой в действителност е господин Зафиров, с цел да му отделяме толкоз време, попита риторично Григорова.

" Господинът би трябвало да е на ясно, че хората не гласоподават за една абревиатура, а за политики, зад които застава дадена партия ", уточни тя.

Тя разяснява и думите на водача на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка на кого е дадена поддръжка за балотажа:

" Г-н Борисов сподели, че поддържа държавна благосъстоятелност, вместо държавна сигурност. Важно е какво споделя, когато уточни, че поддържа претендента на държавното управление, че партията му е изнасилена и гласоподава изнасилена ", уточни Григорова.

" Аз бих ГЕРБ и това е реалност, който няма по какъв начин да се разяснява. Не Хекимян, а аз бях на балотаж ", посочи тя.

" Не съм споделила нищо общо във връзка с Българска социалистическа партия. Казах във връзка с избрани персони, които желаят да компрометират някого. Аз не съм никакъв съперник на госпожа Нинова. Не съм член на партията, не мога да ѝ взема мястото. Призовавам хората, които са се напрегнали на Позитано, да се успокоят ", съобщи Григорова.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР