Аз не съм дошъл тука да се оплаквам. Дойдох да

...
Аз не съм дошъл тука да се оплаквам. Дойдох да
Коментари Харесай

Проф. Витанов: Беше обработена гумата на колата ми, за да гръмне при висока скорост


Аз не съм пристигнал тука да се окайвам. Дойдох да кажа на младите си сътрудници, които ще вършат разбори и прогнози, доста да внимават. Първо ще чакат да се неуспехите, когато видят, че не се проваляте, ще завалят закани, а след това ще ви посегнат. Това съобщи математикът проф. Николай Витанов пред NOVA, откакто през вчерашния ден разкри, че е бил заплашван, поради работата си по време на пандемията от ковид.

"Бях тръгнал на път със фамилията си. Имам някои привички от казармата и погледнах автомобила и видях, че нещо е бутнато по него, с цел да се случи нещо друго. Не беше спирачката. Тя е прекомерно комплицирана, само че за малко време може да извършите други неща. Това беше отразено в съответния ми отчет в деня. Не се занимавам с полиция, който желае да се самосезира. Беше обработена гумата, тъй че да изгърми с висока скорост. Много добре беше направено ", разкри той.

Той съобщи, че заканите против него не престават и изброи няколко от обществените мрежи:

"Витанов, след няколко удара с винкел в главата, решенията ти ще бъдат разнообразни. "

"Манипулатор, който взема 36 хиляди от страната на месец за неправилни сметки. "

"Дай му адреса на тоя. Все някой с рунтави гърди, ще се оправи с това измекярче. "

"Първо, съображение няма. Аз не съм взел участие във взимане на решения. Аз върша разбори и числата са такива, каквито са. Виждате, че става, каквото кажа. Знаете, че 25% от популацията не има вяра, че има вирус и пандемия, не желаят да се имунизират и си търсят теории. Някои стават по-агресивни, други стават още по-агресивни и пращат мейлове.

"Вълната потегли да си върви, само че акълът ни не пристигна и в този момент сме във второстепенен пик. Пик септември и пик октомври ще има ", предвижда проф. Николай Витанов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР