Аз не съм част от мафията. От 2009 година непрекъснато

...
Аз не съм част от мафията. От 2009 година непрекъснато
Коментари Харесай

Цветан Василев: От 2009 година непрекъснато съм рекетиран

Аз не съм част от мафията. От 2009 година непрестанно съм рекетиран, това споделя в изявление по телевизия Би Ай Ти мажоритарният притежател на Корпоративна комерсиална банка Цветан Василев. Първата част от диалога с банкера и брачната половинка му Антоанета Василева беше излъчен в предаването на Люба Кулезич " Честно казано ".

Банкерът по този начин и не влезе в конкретика за рекета, само че за сметка на това уточни, че някои от измененията в Наказателно процесуалния кодекс, признати от Народното събрание, могат да бъдат на наречени " поправките Василев ". Според него вместо да подсигурява сигурността му, президентът Румен Радев е трябвало да наложи несъгласие върху измененията в закона.

Антоанета Василева пък добави, че откакто не е получила отговор от българския президент на писмото си във връзка обвиняването против нейната щерка в пране на пари, счита да изпрати питания и до държавни глави на други страни. " Прокуратурата разчита ние да не приказваме за нашите обвинявания, тъй като обвинените обикновенно се срамят от това, което са направили, ние не се срамим и ще създадем случая международно прочут ", добавя тя.

Следващите две част от изявлението с Цветан Василев и брачната половинка му ще бъдат излъчени във вторник и сряда.

Всичко, което би трябвало да знаете за:Фалитът на КТБ (895)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР