Аз не мога да коментирам оставките на когото и да

...
Аз не мога да коментирам оставките на когото и да
Коментари Харесай

Цветанов обясни трябва ли и Лозан Панов да подаде оставка

Аз не мога да разясня оставките на който и да било. Не разясних и оставките на сътрудниците ми единствено в границите на миналите 3-4 дни. От политическа партия ГЕРБ сме длъжни да вършим актове, които са свързани единствено с моралната постъпка, написа Блиц.

Така отговори Цветан Цветанов на въпрос дали съгласно него Лозан Панов ще подаде оставка, откакто стана ясно, че и той е част от " Апартаментгейт ". 
 

" Нямам виновност, както имам вяра, че и сътрудниците нямат никаква виновност. Искам да спрат всевъзможни вероятни спекулации, че думата народен представител е неприятна дума ", сподели той. 

" Уважавам правосъдната система и в никакъв случай не е хубаво да разясняваме оставки на високи равнища. Това са въпроси, които могат да бъдат задавани към всеки персонално за оставката му. Не желая да взимам отношение. Питайте Лозан Панов за неговата договорка ", сподели Цветанов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР