Аз не бих казал, че е останал разделен. Вчерашната декларация

...
Аз не бих казал, че е останал разделен. Вчерашната декларация
Коментари Харесай

Атанас Славов: Категорично - това е война

" Аз не бих споделил, че е останал разграничен. Вчерашната декларация в обособени свои елементи беше подкрепена съвсем от всички. Имаше разминавания с точката за санцкиите, само че това може би е разбираемо от гледната точка на идеологическата основа на партиите ", това съобщи Атанас Славов от " Демократична България " пред Българска национална телевизия във връзка вчерашната декларация на българския парламент за обстановката в Украйна.

" Имаше и такава позиция, която не споделяме. Отстоявахме тезата за доста безапелационна позиция и налагане на наказания. Настоявахме думата " наказания " да участва в декларацията. След като нашите сътрудници споделиха, че ще има такива, ние не можем да останем в профил от този развой ", добави той.

" Ние настояваме да има съюзнически контингент у нас, с цел да покажем, че НАТО е обединен, а това ще бъде доста значимо обръщение към българското общество ", сподели той и добави, че България сега разполага с 200 съюзнически елементи.

" Г-н Янев въпреки всичко е бил боен от кариерата и то върховен офицер. Нормално е експертите в този отрасъл да работят точно с термините. Има значение дали казваш " военна намеса ", " нападателно навлизане ". Категорично в Украйна има война. Категорично има набези над цялата територия на страната, а интернационалната реакция за това е такава ", добави депутатът от " Демократична България ".

" Надявам се на отговорно политическо държание, тъй като България има потребност от бюджет, а по-късно ще бъде обновен ", приключи Славов.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР