„Аз на среща с Кирил Петков в апартаменти не съм

...
„Аз на среща с Кирил Петков в апартаменти не съм
Коментари Харесай

Виктория Василева: Винаги когато съм имала нужда съм говорила със Слави Трифонов

„ Аз на среща с Кирил Петков в жилища не съм била “, сподели Виктория Василева, която напусна ПГ на „ ИТН “ и Народното събрание. Тя изрично отхвърли да се е срещала с премиера в оставка, откакто това беше оповестено от спортния министър в оставка Радостин Василев.

„ С Петков съм се виждала един път, доста преди този момент и диалогът беше кардинален и общ “, сподели Василева.

Тя добави, че постоянно когато е имала потребност е успявала да беседва с водача на Има Такъв Народ Слави Трифонов.

„ Не съм говорила с Трифонов за моето решение. Говорих с сътрудниците от парламентарната ни група “, сподели тя пред БТВ.

Василева добави, че постоянно когато е имала предпочитание, постоянно е имала опция да беседва с Трифонов. „ Никога не съм чувствала липса на връзка “, сподели тя.

За напускането на Народното събрание Василева сподели, че е победила умората. „ Когато работиш в толкоз напрегната среда като Народно събрание, изключително когато си в такава коалиция с разнообразни партии, всяка една стъпка, решение, би трябвало да се поставят старания, които не подхождат на това решение “, сподели Василева.

На въпрос дали Има Такъв Народ и Политическа партия могат да бъдат част от една коалиция, тя добави, че зависи от тях. „ Има изтрезняване във всички партии от досегашната коалиция, склонни са да вършат повече взаимни отстъпки, тази ненавист и разделяне няма да ни докара до нищо положително. Виждам шансове и се надявам да ги оползотворят добре “, сподели Василева.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР