Аз му желая само доброто, той е рожба на школата

...
Аз му желая само доброто, той е рожба на школата
Коментари Харесай

Венци Стефанов в атака: Бербатов броди из страната и подмамва малките клубове с невъзможни обещания

" Аз му искам единствено положителното, той е рожба на школата на Славия. Дано това е крачка напред в неговото развиване, не обратно или настрана ", съобщи босът на " белите " Венцислав Стефанов по адрес на Филип Кръстев, който мина в Левски.

" Хората от Манчестър Сити не познават нито мениджъра му, нито... Ако са хората от Манчестър Сити, Ицо Стоичков и Лъчо Танев, щяха да се обадят на Славия. Те поддържат връзка с Гуардиола и Бегиристайн. Не имам вяра този човек да е разговарял с някой от тях. Под никаква форма и за нищо на света. Няма проблем, дано момчето се развива. Да е жив и здрав! Аз се веселя за него. Баба ми споделяше, че камъкът си тежи на мястото. Не знам дали е била права. "

" Какво да се прави, и това го има. Много хора със наследник екип са играли по-късно с бял екип. Благодарение на Гошо Петков Левски отиде в Шампионска лига. Да са живи и здрави всички. "

Стефанов разяснява и идния конгрес на БФС, където претендент за управническия пост още веднъж е Димитър Бербатов.

" Смятам, че обединяването прави силата. Това, което се прави, е тъкмо противоположното. Ходят при дребните клубове и ги подмамват с обещания, които е невероятно да се изпълнят. Някои хора са ми споделяли какво им оферират, няма да го експортирам пред необятната аудитория. Просто ще бъде добре на Конгреса сътрудниците да бъдат деликатни, тъй като несъмнено ще има изненади. Всеки има право да приказва, каквото си желае. Със сигурност Боби Михайлов има доста недостатъци, аз също, както и всеки, който е в тази зала. Това, което се предлага, са неща, които не могат да се случат. Тиражират се неща, които нямат никаква връзка с истината. "

" Тези момчета не знаят какъв брой уши имат на главата. Това е комплициран развой, 600-700 клуба. Не е " Стани Гоше да седне Тоше ". Не е елементарно. Да знаят, че няма да потекат реки от благополучие. За тях е значимо да се докопат до там, където считат, че им е мястото. Глас национален - глас Божи. И да не завоюва Михайлов, светът няма да свърши. Аз вътрешно съм уверен, че Боби ще завоюва. "

" Имаше оферта от турския клуб, желаеха да отиде за прегледи. Беше контрактувано всичко, откакто отиде там, на идващия ден се обадиха, че имат някакъв новозеландски играч, който бил пред трансфер, в последния ден се отказал. По брой на чужденците не могат да го създадат. Искаха да го вземат юни месец, само че им споделих, че е надалеч във времето. Случват се такива неща, очевидно не доизпипват нещата по този начин, както би трябвало ", съобщи Стефанов по отношение на проваления трансфер на Радослав Кирилов.

" Откакто Стойчо пое ЦСКА, е единствено с огромни офанзиви. Хубаво би било, в случай че до последния кръг се води битка за купата. Последните години виждаме, че един е първенец, другите доиграват. Време е " алената " общественост да се зарадва. Аз почитам последователите на ЦСКА и Левски. В момента виждам един много по-добър Левски, вижда се работата на Стоилов. Друг е въпросът по какъв начин ще съумеят да окомплектоват всичко.

" Шапка смъквам на последователите, нека не пристигна време да желаеме и ние от нашите последователи ", добави босът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР