Аз много ясно заявих, че ако коалицията не постигне пробив

...
Аз много ясно заявих, че ако коалицията не постигне пробив
Коментари Харесай

Радев за разпита на премиера: Това е форма на институционалн...

Аз доста ясно заявих, че в случай че обединението не реализира пробив в правосъдната система, то предишното ще потърси реванш. Това е форма на институционално изнудване и аз чакам болшинството да застане зад премиера. Това разяснява президентът Румен Радев пред публицисти във връзка идния разпит в прокуратурата на премиера Кирил Петков.

Държавният глава участва на формалното дипломиране на 579 млади лекари от Медицинския факултет към Медицинския университет в София. На събитието са поканени и вицепрезидентът Илияна Йотова, министър председателят Кирил Петков, здравният министър Асена Сербезова и просветителният Николай Денков.


На въпрос каква оценка би дал за работата на държавното управление, президентът съобщи, че е рано да се дава оценка.

" Правителството работи в една извънредно сложна обстановка - каскада от рецесии и доста тежко завещание от предходното ръководство ", съобщи той.
Свързани вести Кирил Петков и Лена Бориславова на разпит в прокуратурата Прокуратурата: Чакаме от Кирил Петков данните за осъществени закононарушения Кирил Петков отвръща на удара: С наслаждение одобрявам поканата на Гешев, само че имам въпроси ВИДЕО
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР