Аз мисля, че смъртта не избра точния човек. Но моментът

...
Аз мисля, че смъртта не избра точния човек. Но моментът
Коментари Харесай

Иван Гарелов за Горбачов: Мирът в света вече няма своята архитектура, своята опора, която той създаде със своите действия

Аз мисля, че гибелта не избра точния човек. Но моментът с неговата гибел бележи края на това, което той беше постигнал - мирът в света към този момент няма своята архитектура, своята опора, която той сътвори със своите дейности. Така разяснява гибелта на Михаил Горбачов журналистът Иван Гарелов по БТВ и посочи: 

" Любопитното е по какъв начин управляващите в Русия ще се отнесат към неговата гибел, очевидно няма да бъде оказано огромно почитание. Има един дребен късмет, в случай че има публично заравяне, да има вяра за мир, само че се колебая, че това ще стане. 

Най-любопитно беше първото му посещаване в България. Той тогава беше на длъжността си общоприет секретар. Той изрази някои недоволства с леки подмятания, че България изостава от демократизацията и на моменти малко пресоли, тъй като тогава Съюз на съветските социалистически републики поучаваше другите, те търсиха отваряне към Запада, а на нас споделяха: недейте да създавате втора Япония. Промяната настъпи под въздействието на целия международен развой.

Мисля, че резултатът от тези избори у нас ще бъде отново избори. Не мисля, че те ще основат някаква непоклатимост в страната, просто представителството на обособените пластове на популацията не е съответно. Тази раздробеност, която съществува, даже да стане държавно управление, то ще бъде несигурно, няма хомогенни хрумвания, които биха могли да го сформират. Правят се дребни сметки. "  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР