Аз мисля, че ако има хора, които искат да съставят

...
Аз мисля, че ако има хора, които искат да съставят
Коментари Харесай

Васил Пандов, ПП-ДБ: Ако и двете страни искат правителство, записите не бива да са аргумент против това

Аз мисля, че в случай че има хора, които желаят да сформират държавно управление и от двете страни, то няма какво да ги тормози в тези записи. Това, което се чува в тях е, че най-голямото терзание на хората в Националния ни съвет е държавно управление на Мария Габриел с първия мандат, това което не подкрепихме. Може да последва някакво зазимяване в този момент, само че не мисля, че тези записи могат да породят огромен проблем. Това е един запис, който не е предопределен да бъде обществен. Така депутатът от ПП-ДБ доцент Васил Пандов разяснява в студиото на „ Добро утро, Европа “ оповестения в общественото пространство от Радостин Василев запис на партийното съвещание.

Когато някой записва срещата, разпоредбите изискват да се каже кой я записва. Интересите за офанзиви към вероятно държавно управление с втория мандат са от една страна от президента, който желае да продължи да ръководи. Правителството, назначено от него в доста сфери организира политики. Това е обикновено поради дългия интервал от време в който той е на власт. Когато то ръководи 10 месеца, се навлиза в доста тематики. Започваш избрани промени и промени, разяснява още Пандов.

Аз не мога да кажа какви са контактите сред Радостин Василев и ДАНС. Ние не можем да кажем какви контакти е имал господин Василев с президентството, само че в случай че съдим по защитата от ДАНС, мисля, че това е фактор, който не би трябвало да се пропуща, безапелационен беше той.

В последна сметка всеки един може да бъде къртица. Има партии с много по-голям опит, ние не използваме подобен надзор върху структурите си. В този смисъл никой не е предполагал, че господин Василев или различен би подходил по този метод, сподели Пандов и изясни, че Кирил Петков е имал информация за тези записи,защото някой, който си е приказвал с Радостин Василев му е споделил за тях.
Аз мисля, че тази фраза за службите и посолствата притегли огромен интерес, тя беше казана в един съвет на политическа партия, за това няма публична позиция. Те имат поради друго, че кандидатурите биха били пуснати за координиране с партньорските служби. Имаше интервал, в който партньорските служби ни отказваха достъп до информация, тъй като на върха на ДАНС беше лице, което беше някогашен сътрудник на Държавна сигурност.
Това беше една вътрешна среща, не беше за пред медиите, в нея би трябвало да убедиш своите структури в концепциите си. Аз мисля, че е допустимо ГЕРБ да размрази договарянията. Самият Бойко Борисов сподели, че оставя нещата на Мария Габриел и нейната преценка. Не мисля, че записите трансформират нещо. Моята прогноза е, че към този момент разсъдъкът ще надделее и това, което беше реализирано като сложен компромис ще се случи. С третия мандат съгласно мен вероятността за държавно управление е доста дребна, сподели още депутатът.

Цялото изявление вижте във видеото. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР