Аз лично вече се отегчих от това политически коректно мърморене,

...
Аз лично вече се отегчих от това политически коректно мърморене,
Коментари Харесай

Режисьорът Андрей Слабаков – кандидат за евродепутат

Аз персонално към този момент се отегчих от това политически правилно бърборене, което слушам непрестанно. Както споделяше татко ми - не би трябвало да им се цепи басма. Трябва някой да отиде в Европейския парламент и да им се споделя, че когато един закон е антиевропейски, като този на Макрон, не би трябвало да се гледа въобще в комисиите, а не да занимаваме целия свят с нелепости. Това съобщи в студиото на Нова телевизия „ Здравей, България " режисьорът и претендент за евродепутат от Вътрешна македонска революционна организация Андрей Слабаков. Краси ме предложения и аз взех решение, че може би има смисъл да се опитам нещо да направя. Мислим в една и съща посока и по тази причина се съгласих, уточни още той. По думите му в листата на Вътрешна македонска революционна организация има задоволително рационални хора.

Смятам, че би трябвало да се измисли нещо с образованието. Родителите, които не изпращат децата си на учебно заведение би трябвало да бъдат вкарани в пандиза или с някакви тежки санкции. По този метод те лишават децата си от бъдеще - не могат да четат, нямат поминък. Това съгласно мен е доста тежко престъпно закононарушение, разяснява още Андрей Слабаков.

Аз персонално доста се веселя, че той е в нашата листа. Слабаков е извънредно обичан на всички български жители. Той от много време е на нашите позиции и приказва по тематиките, по които ние приказваме, съобщи претендентът за евродепутат от Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди. Според него, Андрей Слабаков би могъл да способства доста за листата на Вътрешна македонска революционна организация.

Обещавам да отивам на работа, за разлика от някои от настоящия парламент като Бареков и другите двама национални предатели, които не отидоха да гласоподават „ Макрон ", и няма да позволи да се гласоподават закони, които са антибългарски, съобщи ощеАндрей Слабаков.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР