Аз излязох днес от парламента и говорих с моите родители“,

...
Аз излязох днес от парламента и говорих с моите родители“,
Коментари Харесай

Майката и бащата на Петков недоволни за Рашидов. Казали: „Ние се върнахме обратно в 90-те“

„ Аз излязох през днешния ден от Народното събрание и приказвах с моите родители “, описа някогашният министър председател
Продължава недоволството в средите на „ смяната “ и Демократична България от избора на Вежди Рашидов за ръководител на Народното събрание.

„ Аз излязох през днешния ден от Народното събрание и приказвах с моите родители. Те споделиха: „ Съжаляваме, само че това, което се случи, е, че играта с прехода се превъртя. Ние се върнахме назад в 90-те ”, показа пред Нова ТВ Кирил Петков.

Според тълкуванието на него/родителите му четирите партии, избрали Рашидов, „ са посочили съгласуваност между тях и това би могло да предопредели ориста на първия изследователски мандат “.

„ Ние не чакахме от Корнелия Нинова да поддържа толкоз непосредствено претендента на ГЕРБ, дружно с Движение за права и свободи ”, не скри експремиерът.

Освен това е извънредно отчаян, че е изискал 15 минути отмора, само че Вежди Рашидов не се е съобразил с това, тъй като ГЕРБ и Движение за права и свободи са му „ давали знаци да не афишира пауза “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР