Аз избягах от вас. Вие не можете да сте ми

...
Аз избягах от вас. Вие не можете да сте ми
Коментари Харесай

Тома Биков към Атанас Атанасов: Аз избягах от вас. Вие не можете да сте ми лидер!

Аз избягах от вас. Вие не можете да сте ми водач. Чудя се и се квас от къде вадите това самочувствие на партиен водач, който през дума загатва Борисов. Това съобщи по Българска национална телевизия националният представител от ГЕРБ-СДС Тома Биков. 
" Чудя се по какъв начин продължавате да обсъждате ГЕРБ, когато е 30 пъти по-голям от вашата 20 хилядна партийка ДСБ. Та вие за първи път нямате народен представител в София ", възкликна още той.
 
Във фаза сме, в която огромната вест е, че въобще сме се срещнали, акцентира Биков. " Нещо, което в естествена обстановка би трябвало въобще да не е вест. Не можем да се договорим по тези 16 точки, тъй като те не изчерпват нищо, желаеме да забележим каква е програмата. От позиция на това, което си казахме и чухме, разбрахме, че имаме доста разминавания по бюджетните политики. Ние желаеме да се занимаваме с финанси и бюджет без да влизаме в случки ", добави Тома Биков.
 
По думите му от ГЕРБ са подготвени да създадат взаимни отстъпки. Той разясни, че в Народното събрание се реализират конституционни болшинства по значими стратегически въпроси.
 
" Продължаваме промяната " са си хванали едни 16 точки, които не могат да изчерпат проблемите на българите. Те обгръщат едвам няколко казуса. Къде да вземем за пример е културата и политиката по отношение на нея? В българската просвета царува разгром, възмути се депутатът от ГЕРБ-СДС.
 
Не съм усетил Политическа партия и Демократична България да желаят нашата поддръжка. Как да подкрепим някого, който не желае нашата поддръжка? Второ – кого поддържаме? Кой ще е министър председател, каква ще бъде програмата? Искаме да забележим каква е програмата. Трябва да сме наясно кое ще е болшинството, кое ще е държавното управление, кой ще бъде министър.
 
Обявената от нас конструктивност значи подготвеност да беседваме с всички. Можем ли да създадем идея за излизане на страната от рецесията? Ние навлизаме в икономическа рецесия. Чакат ни съществени тествания. Няма да създадем компромис с нормалността. Благодарение на неналичието на нормалност сме в тази обстановка.
 
Бойко Рашков не е решил нито един проблем в сигурността. Върнахме се в 90-те години на предишния век. Престъпността усеща слабостта и разграждането на Министерство на вътрешните работи. 
 
Тома Биков разяснява и поисканата оставка на вътрешния министър Иван Демерджиев от ГЕРБ-СДС. " Дадохме знак, не упрекваме Демерджиев, че за 2 месеца не е съумял да оправи всичко по границата. Бойко Рашков носи голяма отговорност за неуспеха на Министерство на вътрешните работи през последната година и половина. Това, което се случва с държанието на каналджиите - те усещат слабостта и разграждането на Министерството на вътрешните работи ", сподели още Тома Биков.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР