Аз и съпругът ми живеем заедно с неговите родители. Апартаментът

...
Аз и съпругът ми живеем заедно с неговите родители. Апартаментът
Коментари Харесай

Огорчена съпруга търси съвет: Свекърът отрови живота ми

Аз и брачният партньор ми живеем дружно с неговите родители. Апартаментът е огромен и има място за всички. Не обичам споровете, добра стопанка съм и се старая вкъщи да е прелестно и уютно.
Харесва ми, когато всичко си е на мястото, а жилището да свети от непорочност. Не се лаская, само че и в кухнята съм огромна майсторка. Разбирам се отлично със свекървата, но за жалост свекърът ми ме ненавижда. Уважавам и двамата, въпреки всичко са възрастни хора и с цел да не се уморяват, не им разрешавам да правят никаква домакинска работа. Бащата на брачна половинка ми обаче не зачита напъните ми и непрекъснато се чуди по какъв начин да ме унизи. Веднъж го чух да споделя, че не харесва визията ми.

Знам, че не съм хубавица, само че постоянно съм в безупречен външен тип. Ако си купя нови облекла или обувки, той присвива очи и надменно споделя, че в никакъв случай не е виждал нещо по-ужасно. Види ли ме облечена в рокля, декларира, че с моята фигура единствено чувал от картофи ми наподобява. Отказва да каним посетители вкъщи, тъй като съгласно него хората се плашат от мен. Нарича ме тромава, чучело, грозна жена и неприятна снаха. Но най-вече ме боли, че гони родителите ми, когато дойдат да ме видят. Не бил задължен да ги храни и пои. Веднъж се пробвах да поговорим човешки, дано ми изясни с какво предизвиках омразата му.

Свекърът съобщи, че не може да разбере за какво при съществуването на толкоз красиви девойки, синът му се е оженил точно за мен. Този човек токсини живота ми. Непрекъснато ме наскърбява и ругае. Заради него намразих фамилните празници. По през целия ден се старая да сготвя нещо вкусно и щом седнем на масата, той незабавно намира по какъв начин да ме злепостави. До такава степен ми е свалил самочувствието, че погледна ли се в огледалото, виждам страшилище. Не знам още какъв брой ще го изтърпя. Съпругът ми по този начин и не осъзна какво ми предизвиква татко му. Според него това са брътвежи на остарял човек и не би трябвало да му обръщам внимание. Не схваща ли, че бракът ни скоро ще се разпадне?
Инфо: Лична драма

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР