Аз и още един колега сме подложени на невероятен натиск

...
Аз и още един колега сме подложени на невероятен натиск
Коментари Харесай

Прокурори се оплакват от натиск по случая Нотариуса

Аз и още един сътрудник сме подложени на необикновен напън поради делото на Мартин Божанов. Това сподели Божидара Ганева от Софийската градска прокуратура пред краткотрайната парламентарна комисия за инспекция на обстоятелства и условия, свързани с активността на групата към Мартин Божанов. По думите ѝ това продължава към година.

" Имам възбрана със заповед от административния началник да се срещам, да удължавам периоди, да правя каквато и да е административна активност, както по това дело, по този начин и по това на Петьо Петров ", добави Ганева.

Тя изиска думата и изрази готовността си да отговори на въпроси, в случай че има такива, макар че нейно чуване не е планувано в дневния ред.

Градският прокурор Илияна Кирилова съобщи на собствен ред, че кръгове няма и в никакъв случай не е оказала въздействие на нито един прокурор, по нито едно дело. " Ако желаете, проведете анкета. Не съм и допускала такива дейности ", сподели още тя.

Кирилова изясни още, че има отчет на ГДБОП, който е по заповед на Бойко Рашков, по времето му на вътрешен министър, във връзка с полицейски коли, които са стояли пред заведението " Осемте джуджета ".

" От отчета разбрах, че не се открило дали тези коли са охранявали ресторанта. Нямам спомен в него да се загатва и имената на и.ф. основен прокурор ", сподели градският прокурор. Тя добави, че изрично не познава Мартин Божанов и юрист Емил Писков, а Велимир Атанасов го познава единствено като арбитър в районния съд.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР