Аз и да има нещо, което е разпредено на органите

...
Аз и да има нещо, което е разпредено на органите
Коментари Харесай

Рашков ще каже за грабежа на Ломско шосе, като хване престъпниците

Аз и да има нещо, което е разпредено на органите на Министерство на вътрешните работи няма да го кажа, тъй като казусът се проверява. Това съобщи вътрешният министър Бойко Рашков в отрасловата парламентарна комисия за въоръжения обир на бул. " Ломско шосе " в столицата.

" Преди да дойда тук, в Комисията по вътрешна сигурност и публичен, имаше оглед и Министерство на вътрешните работи ще извърши каквото би трябвало. Ако установим и задържим лицата, тогава бихме могли да кажем, че казусът е решен сполучливо ", посочи Рашков.

За недоволството на синдикатите от промяната на Министерство на вътрешните работи, Рашков означи, че през днешния ден изтича периода, в който синдикатите, на които било връчен образец от концепциите за промени в Закона на Министерство на вътрешните работи да създадат оферти. До идването ми тук нямаме писмени оферти от страна на синдикатите. Въпросът е, че има единодушие от по-голяма част от чиновниците на пожарната да се направи промяната в Министерство на вътрешните работи, посочи силовият министър.

Според него това е един добър план и в случай че бъде осъществен, ще бъде доста добре. Поведението на синдикатите е идентично както по плана за смяна в Закона за Министерство на вътрешните работи, както и по други планове. Трябва да има във всяко нещо, в това число и в звук на самодейността някакъв диалог, изясни Бойко Рашков.

Рашков има голямото предпочитание да удвои заплатите на СФСМВР, само че сега нямало по какъв начин да стане . Дори да понижим състава на Министерство на вътрешните работи, отново няма да има средства за месечните заплащане на служителите на реда. Много се надяваме това да стане от управлението на държавното управление, откакто пристигна време за актуализацията на бюджета, акцентира министърът.

Министерство на вътрешните работи не мисли единствено за компютърните експерти във ведомството, като на тях също трябвало да бъдат увеличени заплатите. Те били значими за Рашков поради дигитализацията, която могат да създадат.
 Въоръжени ограбиха двама мъже на бул.
Въоръжени ограбиха двама мъже на бул. " Ломско шосе " в столицата

По непотвърдена информация нападателите са им взели близо 100 000 лева.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР