„Аз говоря лично за себе си и го декларирам пред

...
„Аз говоря лично за себе си и го декларирам пред
Коментари Харесай

Отцепникът Кирил Симеонов: Не съм напазаруван


„ Аз приказвам персонално за себе си и го заявявам пред цяла България – нито пари са ми предлагани, нито облаги, безусловно нищо “. Това сподели в изявление за предаването „ Тази неделя “ Кирил Симеонов, последният отделил се от „ ИТН “ (ИТН) народен представител.

„ Това, което направих, беше от сърце и чисто по идеологически аргументи. Аз не съм купени, не съм напазаруван “, добави Симеонов.

Той се отдели от Има Такъв Народ, откакто поддържа поисканата от партията на Слави Трифонов оставка на Никола Минчев („ Продължаваме промяната “) от поста ръководител на Народното събрание.

След това гласоподаване на улицата го спрял млад мъж и го попитал през сълзи какво се случва в страната. После не съумял да заспи и прочувствено взел решението да се отдели от Има Такъв Народ.

„ Хората ни пратиха да се борим против ГЕРБ, против системата. Аз съм ходил на митинги през 2020 година, ходил съм да пазя майките от „ Системата ни убива “, ние се борим против системата “, посочи към този момент самостоятелният народен представител.

Кирил Симеонов ще поддържа държавното управление при гласуването на вота на съмнение, а при гласуването на актуализацията на бюджета на второ четене ще поддържа текстовете, с които е склонен.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР