Аз гласувах за променена България, в която да свърши преходът

...
Аз гласувах за променена България, в която да свърши преходът
Коментари Харесай

Асен Василев гласува в Хасково за променена България

" Аз гласувах за изменена България, в която да свърши преходът и най-сетне да тръгнем напред и да станем естествена европейска страна. Това сподели съпредседателят на " Продължаваме Промяната " Асен Василев, откакто даде своя избор в секция 28 в родното Хасково - в градския Дневен център за възрастни хора.

" Мисля, че изборната интензивност е сходна на тази през ноември. Виждам, че тези избори се движат като ноемврийските - очевидно хората не са чак толкоз изтощени ", разяснява той.

" Бих призовал всички български жители да гласоподават, без значение за кого. Това е най-важното, което можем да създадем през днешния ден ", акцентира Василев.

По думите му гласуването е значимо, тъй като от този избор зависи дали ще се върнем към политиката на прехода, който към този момент 30 години държи хората небогати, или ще продължим към една естествена европейска политика и европейска България, където нашите общи налози са потребни за всички ни като жители, а освен за няколко компании и няколко политици.

 Снимка: БТА
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР