Аз днес няма да правя театър и да късам своята

...
Аз днес няма да правя театър и да късам своята
Коментари Харесай

Сарафов: Познавам Гешев и се страхувам за своя живот

" Аз през днешния ден няма да върша спектакъл и да късам своята оставка. Тази роля отива на господин Гешев ". Това съобщи Борислав Сарафов по време на своето изказване пред медии. Според него основният прокурор е направил през днешния ден поръчка за влизане в политиката и прикани Висш съдебен съвет да предприеме нужните ограничения за неговото премахване.

„ Страхувам се за живота си, да не се окажа ненадейно погубен. Искам да се  обърна се към Крум Зарков, желая да ми бъде обезпечена защита, с цел да може още през днешния ден да бъда предпазен. Защото познавам Гешев и се опасявам за своя живот. До през днешния ден водих спокоен живот, само че това към този момент няма да е допустимо, познава методите на Гешев ”, сподели още той.

„ Ще се опитам да се придържам към морала и професионалната нравственос – доколкото това въобще е допустимо в тази обстановка. Искрено скърбя, че вместо да изпълняваме служебните си обвързване, ние занимаваме обществото като вадим кирливите си мръсни гащи и ги развяваме пред медиите. Никога не съм желал да се стигне до това. Стигнахме точката на непоносимост, че е нужен бездънен катарзис и да се отреже гнилото в прокуратурата.

" Г-н Гешев счита, че има институцията прокуратура като своя персонална благосъстоятелност. Той счита, че има институцията прокуратура като своя персонална благосъстоятелност, само че го убеждавам, че нито той, нито който и да е различен не има нотариален акт за благосъстоятелност на институцията Прокуратура на Република България. Тя е институцията на жителите, не негова персонална, а чиновниците ѝ не са негови прислужници ", сподели той.

Главният прокурор Иван Гешев разгласи сутринта, че ще желае оставката на заместника си Борислав Сарафов, който е и шеф на Националната следствена работа. 

Гешев упрекна Сарафов, че е принудил апелативният прокурор на София Радослав Димов да напише декларация, с която желае оставката на основния прокурор. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР