Аз бях поканен в кабинета на пп-дб в качеството си

...
Аз бях поканен в кабинета на пп-дб в качеството си
Коментари Харесай

Тодор Тагарев: На днешния парад в Москва всички се държаха все едно са на погребение

Аз бях поканен в кабинета на пп-дб в качеството си на специалист. Не мога да кажа дали ще получа такава покана от ГЕРБ. Ще забележим какво ще се случи след изразеното през днешния ден мнение от Бойко Борисов.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10414
Това съобщи в предаването " Денят онлайн " по NOVA NEWS някогашният министър на защитата Тодор Тагарев  Тодор Тагарев Тодор Тагарев е министър на защитата от 12 март до 29 май 2013 година Тагарев е роден е на 18 април 1960 година, който разяснява опцията за сформиране на постоянен кабинет. 

" Веднага след нахлуването на Русия в Украйна имаше КСНС, на който всички се сплотиха, че парите за защита би трябвало да се вдигнат. Днес е необичайно, че служебното държавно управление не предлага повече средства за защита. Пари, които се дават за пенсии на някогашни военни, се регистрират като разноски за защита. Всички страни подвигнаха парите си от бюджета за защита. Тук този въпрос не се разяснява, а и България има доста сериозна агитация. Тук надали не се твърди, че Русия е нападната страна и не тя е агресор. Това мнение не се сподлея от нито един сериозен експерт ", безапелационен бе той.  

" Не разбирам по какъв начин беше възобновен надписа върху Паметника на руската войска. Този надпис е една неистина. От какво ни освобождава Съветският съюз? България не е взела участие във военните дейности против Съветския съюз. Съветският съюз ни окупира. Този паметник е един тотем на превъзходството на Москва над България, който ни кара да се усещаме подвластни от Русия. Днес парадът в Москва беше доста минорен. Всички водачи, в това число и задграничните, се държаха все едно са на заравяне. Русия изрично губи и психическата война. Самите съветски медии внасят боязън в популацията си ", разкри Тодор Тагарев  Тодор Тагарев Тодор Тагарев е министър на защитата от 12 март до 29 май 2013 година Тагарев е роден е на 18 април 1960 година. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР