Аз бях жената, на която Гешев се обади по телефона

...
Аз бях жената, на която Гешев се обади по телефона
Коментари Харесай

Десислава Атанасова призна: Аз съм жената, на която Гешев се обади

" Аз бях дамата, на която Гешев се обади по телефона да попита правилно ли е, че госпожа Габриел е споделила това пред нашата парламентарна група ".

Това удостовери председателката на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова в ефира на Би Ти Ви тази заран.

В изявлевнието си от понедленик основният прокурор описа, че се обадил на жена, която стояла до Мария Габриел, и тя му споделила, че не е знаела за това, че ще разгласи искане за оставката му. Знаели са доста стеснен кръг към Борисов, сподели Гешев.

Разбира се, че знаех като ръководител на групата, както и всимки депутати, въпросът за промяна повдигаме от години, сподели още Атанасова, представена от " 24 часа ".

" Мария Габриел си дава ясна сметка, че носи огромна отговорност, и то не тъй като е претендент за министър председател на ГЕРБ, а тъй като в случай че не се осъществя първият изследователски мандат, по-късно наподобява съвсем безнадеждна реализацията на втория и на третия мандат. Съвсем нехипотетична, а евентуална, е да има 6-и предварителни избори ", сподели тя. " В момента България няма еврокомисар, тъй като Мария Габриел напусна ", акцентира Атанасова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР