Аз бих казал: Винаги с Европейския съюз, никога срещу Русия.

...
Аз бих казал: Винаги с Европейския съюз, никога срещу Русия.
Коментари Харесай

Сакскобургготски: Ако не харесваме Путин, не значи автоматично да мразим Русия

Аз бих споделил: „ Винаги с Европейския съюз, в никакъв случай против Русия. ” Това декларира някогашният министър председател Симеон Сакскобургготски  Симеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 година в София. Той е наследник на Цар Борис ІІІ и Царица в изявление за полския " Жечпосполита ". Откъс от изявлението в превод на български е оповестен на формалния уебсайт на Симеон II - kingsimeon.bg

За изречението, приписвано на татко му, цар Борис III: „ Винаги с Германия, в никакъв случай против Русия “, Сакскобургготски споделя: Никой не го е виждал написано, само че всички споделят, че е било по този начин! Има смисъл.

И прибавя " Има две неща, които не можем да променим: историята и местоположението си на картата. Трябва да преглеждаме участието в общността като развой на консолидация и взаимно подсилване, а не като нещо, което нарушава нашата народност или полезности. Когато бях министър-председател, хората споделяха, че в този момент е моментът, когато съм на власт и мога да изградя Велика България. Питах “Какво в действителност значи това? ”. “Върнете си териториите, които в миналото са принадлежали на татко ви. ” Но аз отговарях по същия метод – през днешния ден Велика България е стопански мощна България. Историческите граници на страната нямат значение. "

На въпрос за Турция и Ердоган Симеон Сакскобургготски  Симеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 година в София. Той е наследник на Цар Борис ІІІ и Царица изяснява: " Турция е страна с огромна история, има доста опитни дипломати. Ердоган е единствено един човек. По същия метод Русия е “путинизирана ”. Един човек не съставлява цялата страна. Президентът, макар че му поисквам положителното, няма да живее постоянно, а огромната и заможната страна ще живее. Представете си каква политическа и икономическа мощ би бил съюз сред Европейски Съюз и Русия – не срещу, а като противотежест на Китай, да вземем за пример. Това е напредничавото мислене. А не такова, когато се опрости, че щом не харесваме Путин, автоматизирано би трябвало да ненавиждаме Русия. "

" Ние сме прекомерно дребни, с цел да изменим нещо. Бих споделил това: би трябвало да се поучим от минали неточности и да знаем кое е в наш интерес - разсъждава Симеон II - Трябва да се научим да четем карти. Тази рецензия и раздразнителност идват от Запада. Като се има поради историята на съветското общество, по какъв начин можем да чакаме то да бъде ръководено по изцяло либерален метод? В чисто географски смисъл това е страна, толкоз голяма, че ръководството й е огромно предизвикателство. Ако се сложим на тяхно място, обикновено е режимът да е малко по-авторитарен. "

На въпрос за експанзията на Русия към съседите Симеон Сакскобургготски  Симеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 година в София. Той е наследник на Цар Борис ІІІ и Царица споделя: " Слава Богу, имаме институции като Организация на обединените нации, НАТО. Имаме и здрав разсъдък да не се замесваме в сходни конфликти. Опитваме се да решаваме проблемите, а не да се сблъскваме с тях. "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР