"Аз ако съм на мястото на Божков, се връщам на

...
"Аз ако съм на мястото на Божков, се връщам на
Коментари Харесай

Румен Петков: Красимир Каракачанов е купувал джапанки по 200 лв. за армията

"Аз в случай че съм на мястото на Божков, се връщам на секундата и крещя всички на летището ". Така Румен Петков, водач на АБВ, разяснява евентуалното присъединяване на "Българското лято " на Черепа на идните избори и връщането на дясната му ръка Георги Попов в България. От думите му стана ясно, че олигархът-беглец имал късмет да влезе в дейната българска политика.
В подтекста на новите обединения преди предварителния парламентарен избор, Петков направи прорез и на патриотичния съюз.
"Обединените патриоти какво бяха? Продажници на български паспорти, които направиха джапанките на БА по 200 лв.. Направиха безусловно противозаконен ремонт на образователните самолети. Дал съм всичко на прокуратурата, персонално аз. Има задоволително явен документ на спечелилия търга, че признава по какъв начин са се разбрали дружно да лъжат ", хвърли бомба той пред "Дарик радио ".
И разкри, че е водил диалози за съюз с Жан Виденов и неговата бъдеща партия "Лявата опция ", само че не са стигнали до консенсус:
"Не бих приел, че на фона на Жан-Виденовите планове се случва обединяването вляво. Аз съм другар и с него, и с Иван Атанасов и тези дни водихме няколко диалога. От АБВ молим за консолидация вляво от години ".
На въпроса по какъв начин се прави коалиция сред остарели кучета в политиката, някогашният Министерство на вътрешните работи разгласи, че Корнелия Нинова е хлапе спрямо него и с Татяна Дончева.
"Аз, Георги Първанов, Ивайло Калфин не сме претенденти за нищо, тъй като това изисква приличието. Нали разбирате, че хора с 15-годишен стаж в Народното събрание и други институции, няма по какъв начин да носят смяна ", разяснява той.
По думите му Георги Първанов и той са били изключени от Българска социалистическа партия поради настояването АЕЦ "Белене " да бъде издигната.
"Искам да гледаме напред обаче ", отсече Петков.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР