Айзея Томас се завърна на баскетболното игрище след близо осем

...
Айзея Томас се завърна на баскетболното игрище след близо осем
Коментари Харесай

Айзея Томас направи мечтан дебют за "Кливланд кавалиърс"

Айзея Томас се завърна на баскетболното игрище след близо осем месеца неявяване поради травма. В първия си мач за " Кливланд кавалиърс " 28-годишният гард означи 17 точки единствено за 19 минути и оказа помощ на своя тим за безапелационна победа със 127:110 против " Портланд трейл блейзърс ".

Томас не беше играл формален мач от 19 май. Бившият играч на " Бостън селтикс " раздра лабрум в бедрото във втория дуел от финала на Източната конференция против " Кливланд " (1:4). През лятото той мина в състава на " кавалерите ", с цел да размени потеглилия в посока Бостън Кайри Ървинг.

Дебютът за новия му тим неколкократно се отлагаше. В един миг даже се появиха опасения, че контузията може да постави завършек на кариерата му. Той обаче се завърна в 37-ия мач на " Кливланд " за сезона и впечатли с изявите си за късото време на игрището.

Томас вкара три тройки и приключи с 50% успеваемост в стрелбата от игра, а към точковия си актив добави три асистенции. " Изминах доста дълъг път. В един миг в действителност не виждах светлина в тунела ", сподели двукратният участник в Мача на звездите.

Isaiah Thomas finished the game with 17 points and 3 assist in 19 minutes
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР