Айвън Милат, извършил ужасяващи серийни убийства на седем европейски и

...
Айвън Милат, извършил ужасяващи серийни убийства на седем европейски и
Коментари Харесай

Сериен убиец, качвал жертвите си автостоп, почина в затвора в Австралия

Айвън Милат, направил ужасяващи серийни убийства на седем европейски и австралийски туристки, раздрусали Австралия при започване на 90-те, умря в неделя в пандиза в Сидни на 74 години. Така се поставя завършек на очакванията, че той може да направи признания на смъртния си одър за други към момента неразкрити убийства, съобщи Асошиейтед прес.

Милат е бил служащ по поддръжка и градеж на пътищата и самообразован каубой, наричащ самичък себе си " Текс ". Арестуван е през 1994 година. През май тази година му откриват рак на хранопровода и стомаха в терминален етап.

Милат умря в пандиза Лонг Бей, където управляващите го изпратиха от болничното заведение предходната седмица, с цел да подсигуряват, че ще свърши живота си зад решетките.

Милат беше наказан за ликвидиране на три германки, две британки и две австралийски раници, откакто ги вземал на автостоп. Серийните убийства излязоха на бял свят, когато разчленените трупове бяха открити в гора покрай Сидни през интервал от 14 месеца от 1992 до 1993 година.

През 1996 година Милат бил приет за отговорен за убийството на седем души и наказан на седем поредни доживотни присъди.

Милат е роден на 27 декември 1944 година и е петото от 14-те деца на татко хърватин преселник и майка, родена в Австралия.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР