Айтоският свещеник Ромил Негозов бе открит обесен в планината. Отецът

...
Айтоският свещеник Ромил Негозов бе открит обесен в планината. Отецът
Коментари Харесай

Зловещи разкрития за намерения обесен отец Ромил

Айтоският духовник Ромил Негозов бе открит обесен в планината. Отецът излязъл към 10:30 часа в четвъртък от храма в града и се качил на джипа си. Казал, че отива в Руен, на кръщене, оповестява.

Трябвало да се върне назад към 15 часа, тъй като имал друго свето кръщение, само че не се появил. Когато до 22 часа вечерта не се обадил, брачната половинка му подала сигнал в полицията, че е липсващ.

В петък бе проведено претършуване на Руенския Балкан сред селата Вресово и Вишна. Там, на разклон, бил открит джипът на свещеника. Полицаи със следови кучета, горски и духовници от околните църкви в общината се включиха в търсенето, описаха очевидци.

Около 12:30 часа, една от групите се натъкнала на злокобна панорама. Отец Ромил лежал до едно дърво с примка на врата. Духовникът бил мъртъв.

"Той не е висял във въздуха, а е бил открит свлечен до дървото. По- скоро е умрял от задушаване, което самичък си предизвикал. Въжето е било чисто ново, очевидно го е купил с тази цел ", описаха локални хора. До отеца била открита чантата му. Вътре били мобилният му телефон и движимостите му. Няма следи от принуждение или от битка. Не се касае за обир или нахлуване, споделиха криминалисти.

След като се разнесе новината за обесването на отец Ромил, миряни от Айтос започнаха да се събират в църквата „ Св. Димитър Солунски”. Ромил е служил в храма към този момент 20 години.

"До момента не се е чуло духовник да си посегне. Не можем да повярваме ", повтаряха събраните хора. Те довериха, че Ромил бил с огромно сърце, бил подготвен да помогне на всеки и водел правоверен живот, стараел се никому да не вреди, а единствено да оказва помощ. Много от айтозлии не имат вяра във версията "самоубийство ".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР