Айнтрахт (Франкфурт) заприлича на отбора от пролетта с трета поредна

...
Айнтрахт (Франкфурт) заприлича на отбора от пролетта с трета поредна
Коментари Харесай

Късмет и вратарски грешки помогнаха на Айнтрахт

Айнтрахт (Франкфурт) замязя на тима от пролетта с трета поредна победа от неделя насам. Днес отборът от финансовата столица на Германия надделя Хофенхайм с 2:1 като посетител и се изкачи до седма позиция в Бундеслигата.

В четвъртък “орлите” разрушиха Лацио с 4:1 в Лига Европа, само че в този момент завоюваха най-много поради шанса си и грешките на вратаря на противника.

През първото полувреме домакините бяха надалеч по-опасният тим и удариха две греди посредством Леонардо Битенкурт и Керем Демирбай. Секунди след втората Айнтрахт излезе напред, откакто Анте Ребич трансферира сбъркалия с излизането си Оливер Бауман. За хърватския нападател това беше гол в трети следващ мач за състезание, с което той потвърди, че е възвърнал формата си.

По-късно в срещата обаче Ребич по доверчив метод си изкара втори жълт картон и в последните 35 минути на съотборниците му се наложи да се бранят с човек по-малко.

В този миг в 65-ата минута Айнтрахт към този момент водеше с 2:0, откакто в 47-ата Лука Йович беше вкарал след още една неубедителна изява на вратаря Бауман.

Clinical finish #TSGSGE pic.twitter.com/8556GEcRRy
— Bundesliga English (@Bundesliga_EN) October 7, 2018
Участникът в Шампионската лига понижи на 1:2 посредством Райс Нелсън в 82-ата минута и до края обсади полето на гостите. Най-добрият късмет за равнене пристигна в добавеното време, когато Ишак Белфодил засече с глава, само че Кевин Трап се намеси.

Хофе има единствено две победи и е чак 13-и. СТАТИСТИКА
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
КЛАСИРАНЕ Бундеслига 7 кръг, неделя 7 октомври  Хофенхайм 1:2краен резулат  Айнтрахт Франкфурт
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР