Айнтрахт Франкфурт успя да неутрализира съпротивата на английския уест Хем,

...
Айнтрахт Франкфурт успя да неутрализира съпротивата на английския уест Хем,
Коментари Харесай

Айнтрахт скърши европейската мечта на Уест Хем и ще спори за трофея

Айнтрахт Франкфурт съумя да обезврежда съпротивата на британския уест Хем, побеждавайки с 1:0 в полуфинален реванш за Лига Европа. Първата среща приключи с триумф 2:1 за германците. Кресуел беше изпъден в 19-а минута, с цел да остави англичаните с човек по-малко. Рафаел Сантош Боре откри в 26-а минута, а това се оказа задоволително за огромния триумф.

Двубоят стартира без особени положения пред двете порти в границите на 20 минути, само че пък за "чуковете " ситуацията се утежни фрапантно по друга линия. В 19-та минута Аарън Кресуел влезе доста остро в краката на противник. Първоначално съдията му сподели жълт картон, само че след преразглеждане от ВАР решението се промени, а картонът стана червен.

Седем минути по-късно германците се възползваха. След центриране на Ансгар Кнауф голмайсторът Боре беше на вярното място, с цел да разстреля Ареола за 1:0.

Гостите не се дадоха и продължаваха да стоят обичайно, макар понижения цифров състав. Положенията пред вратата на Трап обаче съвсем липсваха, до момента в който домакините направляваха мача умерено.

В 74-а минута Филип Костич можеше да реши всичко, само че ударът му мина напълно малко настрана. В 79-а минута и нервите на Дейвид Мойс не устояха, което докара до изгонването на експерта.

Айнтрахт Франкфурт - Уест Хем 1:0

1:0 - Рафаел Сантоп Боре (26)

Съставите на двата отбора:

Айнтрахт Франкфурт: Трап, Тута, Хинтерегер, Ндика, Кнауф, Соу, Роде, Костич, Хауге, Боре, Камада;

Уест Хем: Ареола, Кресуел, Зума, Доусън, Цоуфал, Форналс, Райс, Сучек, Боуен, Антонио, Ланзини;
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР