Айнтрахт (Франкфурт) сложи край на серията на Унион (Берлин) от

...
Айнтрахт (Франкфурт) сложи край на серията на Унион (Берлин) от
Коментари Харесай

Айнтрахт сложи край на безгрешната серия на Унион

Айнтрахт (Франкфурт) постави завършек на серията на Унион (Берлин) от седем мача без проваляне, откакто се наложи с 2:0 вкъщи. Попаденията бяха дело на ветерана Марио Гьотце и Йеспер Линдстрьом.

Победата изстреля Айнтрахт в топ 5, а Унион остава на върха със 17 точки. Фрайбург, който през днешния ден се наложи с 2:1 над Майнц, също събра 17 и се изравни с водача на върха.

Крилото Рандал Коло Муани доста технично преодоля бранителите на Унион Диого Лейте е Тимо Баумгартъл, върна обратно на Гьотце, който в 12-ата минута прати топката в мрежата.

Коло Муани продължи да тормози защитата на берлинчани, като негов удар беше блокиран, а малко по-късно воле на бранителя Лука Пелегрини се отби в горната греда. Още до края на първото полувреме обаче Линдстрьом удвои преднината на домакините. Линдстрьом се възползва от неприятно изчистване на Паул Яекел, отстрани бранителя и по-късно прониза вратаря на гостите за повторно.

Но един от героите на Айнтрахт от първото полувреме Коло Муани получи втори жълт картон в 68-агта минута и напусна терена. Това даде огромен подтик на Унион, чиито играчи подложиха на сериозен обстрел вратаря Кевин Трап в оставащото време. Яник Хаберер и Тим Щарке имаха най-чистите благоприятни условия.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР