Айнтрахт (Франкфурт) се надява Анте Ребич да остане през настоящия

...
Айнтрахт (Франкфурт) се надява Анте Ребич да остане през настоящия
Коментари Харесай

От Айнтрахт отрекоха да има оферти за Ребич

Айнтрахт (Франкфурт) се надява Анте Ребич да остане през сегашния сезон след появилите се спекулации за негов трансфер в Италия, съобщи спортният шеф на немския клуб Фреди Бобич. 25-годишният национал на Хърватия, осъществил хеттрик за 12 минути и класирал Айнтрахт във втория кръг в шампионата за купата на Германия, остана последният нападател от тримата, които класираха отбора от Франкфурт на полуфиналите в Лига Европа през предишния сезон.

Лука Йович мина в Реал Мадрид, до момента в който Себастиен Aлер се причисли към Уест Хям. Ребич е спряган за трансфер в Милан.

" Нещата стоят по този начин, както си ги представям. Очаквам той да остане. Искаме и желаем мощно тъкмо това. До момента нито един клуб не е отправил съответна оферта за него ", съобщи Бобич пред локалните медии.
Айнтрахт играе против Вадуц в третия квалификационен кръг от Лига Европа в четвъртък. Три дни по-късно отборът от Франкфурт се изправя против Хофенхайм в първия кръг от Първа Бундеслига. Трансферният пазар в Германия ще бъде затворен на 2 септември.

В неделя Айнтрахт победи като посетител с 5:3 Валдхоф Манхайм в шампионата за купата на страната.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР