Айнтрахт (Франкфурт) се класира по изключително драматичен начин на 1/4-финала

...
Айнтрахт (Франкфурт) се класира по изключително драматичен начин на 1/4-финала
Коментари Харесай

Голяма драма прати Айнтрахт на 1/4-финала

Айнтрахт (Франкфурт) се класира по извънредно трагичен метод на 1/4-финала в Лига Европа. Германският отбор отстрани Бетис след продължения. Мачът приключи при резултат 1:1, а домакините означиха изравнителния гол в последните секунди на продълженията. Айнтрахт бе спечелил първия мач в Севиля с 2:1 и по този начин с общ резултат 3:2 откри място в идната фаза.

Мачът не вървеше по никакъв начин добре за състава от Франкфурт. Той имаше своите положения, само че изглеждаше, че шансът не е с него довечера. Първо в 14-ата минута Ансгар Кнауф бе изведен самичък против вратаря и цели напречната греда. След това в 63-ата минута Обите Еван Н`Дика центрира от фаул, топката тупка подло и за повторно се спря в гредата.

За да стане ситуацията още по-неприятно за домакините, те позволиха гол в самия завършек на мача. Набил Фекир центрира отляво и Борха Иглесиас засече топката от близко във вратата за 0:1.

Така резултатът от двата мача бе подравнен, а откакто правилото за голове на непознат терен към този момент не важи, трябваше да се играят продължения.

В тях изглеждаше, че няма да бъде излъчен победител, само че шансът този път се обърна и застана на страната на Айнтрахт. В последната минута при едно центриране от фаул Гуидо Родригес и Мартин Хинтерегер скочиха в дуел за високата топка и от тялото на халфа на Бетис кълбото се озова в мрежата за 1:1.

След тази късна драма германците ликуваха и не престават към 1/4-финалите, а Бетис се причисли към огромния си зложелател Севиля и завърши присъединяване си на тази фаза.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР