Айнтрахт (Франкфурт) победи убедително с 3:0 Майнц 05 в мач

...
Айнтрахт (Франкфурт) победи убедително с 3:0 Майнц 05 в мач
Коментари Харесай

Айнтрахт се събуди от летаргията и удари Майнц

Айнтрахт (Франкфурт) победи безапелационно с 3:0 Майнц 05 в мач от 32-рия кръг на Бундеслигата. Головете за домакините означиха Даичи Камада (18`-дузпа), Аурелио Бута (40`) и Рандал Коло Муани (59`).

В 18-ата минута пристигна основната обстановка в мача. Защитникът на гостите Андреас Ханче-Олсен Даичи Камада в наказателното поле и реферът Феликс Брих уточни бялата точка. Японецът извърши персонално дузпата и не сгреши - 1:0 за Айнтрахт.

Домакините нанесоха втори удар в 40-ата минута. Аурелио Бута получи далечно подаване от Лукас Мело и означи страховит гол след воле с десния крайник.

През втората част " франките " продължиха с по-добрата си игра, като в 59-ата минута след добра контраофанзива звездата на домакините Рандал Коло Муани направи превъзходен самостоятелен рейд и също се разписа за 3:0.

Победата бе първа от 10 следващи срещи насам в Бундеслигата за Айнтрахт, които най-сетне записаха триумф. Трите точки изкачиха " франките " на 8-о място в таблицата, като те изпревариха точно днешния си противник. За Майнц пък това бе трета поредна загуба, като отборът към този момент е 9-ти в класирането.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР