Айнтрахт Франкфурт победи с 3:2 при визитата си в Мьонхенгладбах

...
Айнтрахт Франкфурт победи с 3:2 при визитата си в Мьонхенгладбах
Коментари Харесай

Айнтрахт оцеля в голово шоу срещу Гладбах

Айнтрахт Франкфурт победи с 3:2 при визитата си в Мьонхенгладбах на локалния Борусия. С триумфа, възпитаниците на Оливер Глазнер се изравниха по точки с шестия Майнц. Именно Майнц за момента окупира последната позиция, даваща право на присъединяване в европейските клубни шампионати и по-точно Лигата на конференциите.

Флориан Нойхаус направи началото за Франкфурт доста мъчно, отбелязвайки още в 6-ата минута. Рафаел Сантос Боре обаче не разреши на домакините да се отдръпват на почивката с анванс, като изравни в последната минута на първата част.

Първите 15 минути от началото на второто полувреме се трансфораха в същински голов трилър. Първ Йеспер Линдстрьом донесе цялостен поврат за Айнтрахт пет минути след началото на вторите 45 минути. Само четири минути по-късно Бенсебайни пък направи резултата 2:2. Алжирският бек се разписа от дузпа, оставяйки без никакъв късмет за реакция Кевин Трап.

В ответната офанзива обаче, гостите още веднъж поведоха с 3:2 след попадение на Дайчи Камада.

В 70-ата минута Тута от Айнтрахт си изкара червен картон, само че неговите съотборници съумяха да запазят задатъка си в оставащите минути до края на срещата.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР