Айнтрахт Франкфурт и Барселона завършиха 1:1 в 1/4-финалния си сблъсък

...
Айнтрахт Франкфурт и Барселона завършиха 1:1 в 1/4-финалния си сблъсък
Коментари Харесай

Айнтрахт се оказа доста костелив орех за Барселона

Айнтрахт Франкфурт и Барселона приключиха 1:1 в 1/4-финалния си конфликт от Лига Европа, с цел да се убедим, че германците нямат желание да се трансфорат просто в следващата стъпка на „ каталунците “ към единствения трофей, който липсва във витрината им.

През първата част по-добрите шансове бяха за домакините, изключително откакто Жерард Пике се контузи и отстъпи мястото си на Клеман Лангле. Те даже стигнаха до дузпа, само че след ревизиране от ВАР се убедихме, че Серхио Бускетс игра с топката, когато нападна Боре и Йованович смени първичното си решение.

След почивката обаче по този начин жадуваният гол пристигна след корнер. Младият Кнауф стреля прелестно от дъгата, овладявайки отбитата топка, с цел да преодолее с финес Марк Андре тер Стеген.

Някъде там Шави се убеди, че ще има потребност от повече фикция на терена и побърза да пусне в игра Франки де Йонг и Осман Дембеле. Именно нидерландецът комбинира красиво в наказателното поле с Феран Торес, с цел да помогне на испанеца в изравняването на резултата.

It ends 1-1. We can be very proud of that!

⏹ 90' | 1-1 |
— Eintracht Frankfurt (@eintracht_eng)

Десният защитник Тута от състава на „ орлите “ бе изпъден с втори жълт картон в 78' и то изцяло справедливо за нарушаване против Педри.

В остатъка от срещата Барселона не натисна задоволително, с цел да стигне до успеха, макар че очевидно умората притисна Айнтрахт.

Равенството в последна сметка е един обективен резултат, който удължава още серията без загуба на германците от испански отбор в Европа на 8 мача. Дали на „ Ноу Камп “ тази серия ще продължи, ще разберем след седмица в реванша.

FULL TIME
— FC Barcelona (@FCBarcelona)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР