Айлин Бобева си заслужи прякора Лиглата в Ергенът. Докато беше

...
Айлин Бобева си заслужи прякора Лиглата в Ергенът. Докато беше
Коментари Харесай

Взрив: "Мяукащата" Айлин Бобева смени мазното гласче с истерия!

Айлин Бобева си заслужи прякора " Лиглата " в " Ергенът ". Докато беше в имението, тя не спря да " мяука ", да се лензи и да пърхи с миглички на Евгени Генчев, единствено и единствено да се уреди на финала. А в случай че получеше и пръстенът, щеше да е топ - съвсем като Виктория Капитонова предходната година.

Защото след това се разбра, че Айлин не е във формата за брак и деца, а за реклама и увеличение на " клиентите " й, както самата тя разкри неотдавна. Пред Евгени тя се преструваше на херувимче, а маската й бе свалена още от Пам Велидис, която съобщи в ефир, че Бобева е най-голямата лицемерка, която познава.

" Пред мен беше една, а пред камерите с другите девойки, напълно друга. Не одобрявам такива двулични хора ", сопна се Пам. И ето, че Бобева си сподели ноктите и сама, в действителността.

Айлин скочи на злобарите и им забрани да я назовават туркиня, въпреки действително да е такава. И в това няма нищо неприятно. Баща й е с турски генезис, както хиляди наши сънародници, само че чудно за какво Айлин като че ли се срами от това.

" Аз съм българка, имам българско поданство и като спечелвам надпревари, се гордея под звуците на българския химн. Наричат ме туркиня, тъй като татко ми бил турчин. Какво от това, аз съм си българка. Писна ми от нелепи хорица и злобари! Затваряйте си устите! ", избухна кротката до неотдавна гърла.

Потребители обаче я срязаха и я посъветваха да не се обръща срещу корените си, тъй като това е най-тъпото нещо, което може да направи със себе си.

Тагове: Евгени Генчев Айлин Бобева Ергенът турчин хейтъри Пам Велидис имение Виктория Капитонова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР