Айлин Бобева определено знае как да прикове вниманието на един

...
Айлин Бобева определено знае как да прикове вниманието на един
Коментари Харесай

Стана страшно в „Ергенът“! Бащата на Айлийн беснее: На 23-и е, ще си го слага с когото иска!

Айлин Бобева несъмнено знае по какъв начин да прикове вниманието на един мъж към себе си. В „ Ергенът “ хубавицата се бори с всички сили за Евгени Генчев, само че на пътя ѝ се изпречва постоянно нейната (уж) другарка Валерия.
Природозащитничката се появи неканена на последното празненство. Развали настроението на всички, само че най-много това на Айлийн, която завоюва баскетболна игра. Въпросната конкуренция бе сред два женски тима, а спечелилите отидоха на среща с Евгени.
Физиономията на Айлин се промени внезапно, откакто видя, че Валерия се е измъкнала от вилата, с цел да се види особено с Евгени. Междувременно преди дни се появи клевета, че Айлин Бобева била гадже с фолк звездата Меди. Слухът бе подбуден от фотоси на Айлийн, на които тя е в неговата компанията. Фотосите са обществени и качени в Instagram страницата на моделката, която е имала професионални връзки с Меди, написа fakti.bg.
Родни таблоиди обаче писаха, че двамата излизали дружно. Всичко това докара до бърза реакция от страна на Ресми Бобев, бащата на Айлийн. Ресми показа вест със следното заглавие: „ Лъсна срамна загадка на Айлийн от „ Ергенът “, а вътре се твърди, че мацката имала романс точно с Меди. Пише също по този начин, че Ресми, който е и учител по физическо образование, имал сериозна препирня с деветокласник, който го обиждал. Всичко стигнало до съд! В правосъдното решение на районния съд в Пирдоп било маркирано, че 14-годишният по това време Тошко споделил „ унизителни за достойнството и достолепието на своя преподавател думи, като го нарекъл обществено „ госпожо “, с което му нанесъл засегнатост “, се твърди още във въпросната обява. Историята станала по-заплетена, тъй като ученикът и родителите му също се заели да съдят Ресми за лека телесна щета. Показали и запис от учебните камери.
Ето точните думи на бащата на Бобева, споделени във Фейсбук, които публикуваме без редакторска интервенция:
„ Кое в действителност е „ срамната “ загадка, че татко ѝ е „ пребил “ възпитаник, на който му липсват първите седем, който псува и заплашва Учителката си в час и се заканва на Учителя си, че в случай че го хване на суплес, ще му счупи врата… или, че тя се е снимала с „ ром “, та дори са и излизали на „ среща “. Или вашето битие зависи от това какви „ секрети “ ще „ разкриете “, или в животеца ви нищо забавно не се случва. Бива да сте жЪлти, само че вие кафявеете, та и намирисвате, бре!!! А и да ви успокоя. Дъщеря ми е на 23… скоро ще навърши 24 година Здрави, та може да си го „ поставя “, с който си изиска „.
 
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР