Айлин Бобева, която нашумя с участието си във втория сезон

...
Айлин Бобева, която нашумя с участието си във втория сезон
Коментари Харесай

Айлин забърса богат турчин

Айлин Бобева, която нашумя с присъединяване си във втория сезон на сантименталното шоуто " Ергенът ", дълго време беше сама, само че не щеш ли май най-сетне си е хванала гадже.

Манекенката от Пирдоп е забърсала богат турчин, като става дума не за застаряващ чичко, а за мъж на към 30 години, издават близки до амбициозната брюнетка.

Синеоката хубавица се срещнала с настоящото си гадже в обща компания. Тя също е от турски генезис, само че е родена и израснала в България. Въпреки това схваща и приказва турския език добре. Живяла е и няколко месеца в Истанбул, където е работила като модел, тъй като подписала контракт с локална организация.

Доскоро Айлин беше на отмора на остров Миконос. На фотосите си за обществената мрежа тя театралничи сама, само че съгласно осведомени е пътувала точно с настоящия си съкровен сътрудник. Все още обаче не желала да разкрива самоличността му, тъй като връзката им била в начален стадий.

Бобева е споделяла, че бързо се отегчавала в любовта, та не се знае дали и тези връзки ще устоят във времето.

Хубавицата е удовлетворена, че след " Ергенът " уговорките ѝ на модел са се нараснали и съвсем всеки ден се снима за разнообразни реклами. Това била и главната причина да се запише в шоуто – за повече известност и отворени порти в професионален проект.

Тъй като е модел, Бобева доста държи на външния си тип и се старае да се поддържа в добра форма. Докато била в Турция за фотосите на предаването, качила 5 кг, само че след това бързо съумяла да ги смъква. Тя постоянно се подлага на разкрасителни процедури. Веднъж на няколко месеца си поставя хиалуронова киселина в устните за повече размер, правила си е и бондинг на зъбите.

Освен че тренира карате и работи като модел, Айлин е още и гримьорка. Тя е разказвала, че сама се научила да борави с четките. Стройната хубавица се е пробвала и като актриса – кандидатствала е в НАТФИЗ, само че не била призната. Все отново се надява, че около известността, която я застигна, може да получи роля в някой сериал
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР