Айлендърс взе преднина срещу Вашингтон в първия кръг на плейофите

...
Айлендърс взе преднина срещу Вашингтон в първия кръг на плейофите
Коментари Харесай

Ванкувър разгроми с 5:2 шампиона Сейнт Луис

Айлендърс взе преднина против Вашингтон в първия кръг на плейофите в НХЛ, откакто завоюва с 4:2. Джош Бейли направи 3:2 в 6:52 минута на третата част, като столичани изпортиха преднина от две попадения.

Джордан Еберле понижи на 1:2 в 18:57 минута, а Андерс Лий изравни за 2:2 в 51-ата секунда на втория интервал. Вратарят Семьон Варламов избави 24 удара, а Антони Бовилие оформи крайното 4:2 8:05 минути преди края на срещата. За Вашингтон се разписа на два пъти Ти Джей Оши. Кепитълс приключиха мача без водещия си център Никлас Бакстрьом, който се сби с Джон Карлсон, поигра малко, само че по-късно не се върна на леда.
Филаделфия надигра Монреал с 2:1, като вратарят им Картър Харт направи 27 спасявания. Джоел Фараби пък вкара за 2:1 единствено 16 секунди откакто Монреал изравни в 14:54 минута на втората част от мача. Иван Проворов също беше прецизен за Филаделфия, а Шей Уебър изравни за Монреал, които се трансфораха в същинска сензация с присъединяване си в плейофите от 24-о място и отстраниха преди този момент Питсбърг.
На Запад Колорадо отнесе Аризона с 3:0 за първия триумф в серията. Назем Кадри и Джей ти Компър вкараха в границите на 10 секунди в третия интервал, а вратарят им Филип Грубауер се отличи с 14 избавени изстрела с цел да записва втори шътаут в плейофите в кариерата си. Мико Рантанен направи 3:0 в 14:28 минута на третия интервал.
Ванкувър разгроми първенците от Сейнт Луис с 5:2 с два гола на Бо Хорват, а останалите три шайби са за Джей Ти Милър, Елиас Петерсон и Трой Стечър. За новобранецът Хорват попаденията след подновяването на шампионата към този момент са 4, а вратарят на Кенъкс Якоб Макстрьом избави 29 изстрела.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР