Айде пак трябва да пускам анализ как се става кмет

...
Айде пак трябва да пускам анализ как се става кмет
Коментари Харесай

Участник във февруарските протести: Как се става кмет с позволение и как не се става кмет. Как баджак телевизиите избраха Иванчева!

Айде отново би трябвало да пущам разбор по какъв начин се става кмет с разрешение и по какъв начин не се става кмет. Трябва да ви го кажа май не се въздържам и по този начин.
Връщам ви на локалните избори през 2015 година когато се беше кандидатирала Мария Календерска.
Медиите по какъв начин я оповестиха па популитска, скечове по господарите на ефира. Ау, задкулисието желае да постави Каленедрска на кместкия стол, и всички сходни гнусни осъществявания човек да бъде медийно премахнат. За популистична беше концепцията и за по екологична столица, за по зелена столица но тъй като действително не бе подконтрол а единствения и грях бе, че е дамата на Бареков. Бареков и жена му желаят кметския пост крайй това е задкулисието. Така го постанова медийното постранство.
Защо медиите не реагираха по този начин когато през 2016 година Десислава Иванчева с съвсем същите тези за зелен младост и там сходни хрумвания крадени, не бе атакувана по медиите. Аз помня по какъв начин нова и бтв я популяризираха. И комфортно я сложиха за кмет с медиен комфорт. За едни може за други не може. И в този момент вие желаете да ми я искарате воин. Ау, сцена, ау, нз си какво. Ама като гледах прокуратурата по какъв начин решително приказва, май май си е истина, че е желала. И още нещо да прибавя. Когато някой го сготвят, не се прави обществено. А ще гледате единствено фрагменти по какъв начин я носят от ареста до съдът.

Йордан Бонев, Facebook, издание без редакторска интервенция

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР