аявка за контрадвижение дойде в петък от ММА боеца Станислав

...
аявка за контрадвижение дойде в петък от ММА боеца Станислав
Коментари Харесай

ММА боецът Стъки се закани „да върне реда в столицата”

аявка за контрадвижение пристигна в петък от ММА боеца Станислав Недков-Стъки. В обществените мрежи той прикани страната да вземе ограничения против митингите и се закани, че в случай че това не се случи, ще провежда придвижване в столицата, което да върне реда.

„ Не съм член на никоя партия и нямам срещу митингите, стига те да са мирни и цивилизовани.
В момента те не са, по тази причина приканвам страната да вземе ограничения до няколко дни и да озапти тия диваци!

В противоположен случай аз ще провеждам придвижване, което да върне реда в столицата ни и да обезпечи спокойствието на българските жители!”, написа той.

Ето и цялото му изявление в обществената мрежа Facebook:



„ Провокиран съм от оскверняването на герба, на институции

и поредицата от набези над дами. Това е грозното лице на митинга. Той беше сменен. Първите дни имаше много интелигентни, младежи, които не пречеха. Сега обаче виждаме много по-различно държание. Изхвърля се храна, която щеше да нахрани хората в старческите домове, да вземем за пример.

Искрено се надявам, че страната ще влезе в своите функционалности и ще вкара ред. Недопустимо е в центъра на София да се атакуват дами и да се блокират кръстовища. Септември наближава – хората се връщат от почивки, децата потеглят на учебно заведение и е допустимо случаите да станат по-чести”, сподели Станислав Недков-Стъки в ефира на „ Събуди се” по.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР