Автотехническата експертиза ще установи подробностите при инцидента. Това е класическо

...
Автотехническата експертиза ще установи подробностите при инцидента. Това е класическо
Коментари Харесай

Милен Иванов: Скоростта на колата на НСО не е била превишена много

Автотехническата експертиза ще откри детайлностите при случая. Това е класическо ПТП. Пораженията на колата на НСО не са съществени, т.е. скоростта, в случай че е била превишена, не е била превишена с доста. Няма нещо изключително в този случай. Това разгласи специалистът по сигурност Милен Иванов в ефира на Нова телевизия по отношение на злополуката с автомобил на Националната работа за охрана, в който пътуваше и пиарът на " ". Катастрофата взе жертва - водачът на другата кола, който почина на място. 

„ Единствената догадка колата на НСО да не се съобрази с разпоредбите за придвижване по пътищата е да бъде със специфичен режим – с пуснати светлини и тон ”, изясни той.

Иванов посочи, че на Петков му се поставя автомобил с водач 4 години откакто напусне поста на министър-председател. Втората обстановка – в случай че има закани за живота му. Вътре могат да пътуват и други лица, по негова преценка и по преценка на водача. Няма значение, че е в предизборна акция.

" Правилата за потребление на автомобила на НСО са сигурност, съобразена със Закона за придвижване по пътищата, комфорт на возещия се. Цялата отговорност е на водача. Автомобил на НСО би трябвало да има средства за персонална отбрана, за здравна помощ и така нататък За страдание, тези неща не се съблюдават изключително доста ", сподели още той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР