Автошествие под наслов Поход на свободата и с искане за

...
Автошествие под наслов Поход на свободата и с искане за
Коментари Харесай

Протест пред парламента и автошествие срещу COVID сертификатите


Автошествие под наслов " Поход на свободата " и с искане за отпадане на противоепидемичните ограничения потегли от площада пред Народното събрание и се насочи към Орлов мост. Очаква се да мине през Околовръстния път и да завърши пред постройката на президентството .

 протестно шествие Георги Димитров

Шествието се води от полицейски патрул. Участват два буса и към 15 автомобила. У частниците са се организирали в обществената мрежа по образеца на митингите в Канада .

 протестно шествие Георги Димитров

Говорителят на митинга Явор Гочев разгласи пред събралите се на площада жители, че в Канада хората стачкуват към този момент седмица. " Ние излизаме да кажем, че не протестираме против неприятно поддържаните пътища. Днес ние излизаме да кажем " не " на зеления документ, " не " на дискриминирането ", сподели Гочев.
Засилена е полицейската защита пред постройката на Народното събрание. Има чиновници на полицията и на жандармерията.

 протестно шествие Българска телеграфна агенция

Малко по-рано към 50 съперници на зеления документ се събраха на митинг под надпис „ Марш на свободата, унищожаване на тиранията от пандемията “ . Повечето от участниците имаха и други дела, за които се бореха, да вземем за пример, понижаване на високите цени на горивата .

„ Очакваме ръководещите да се осъзнаят, че тези цени на горивата са спекулативни. Къде отиват тези пари? Не се оправяме в тази обстановка, само че не чакаме ръководещите да ни чуят. Правителството би трябвало да пада: или ще създадат нещо в интерес на хората, или да си вървят . Това е политика на геноцид “, сподели един от протестиращите.

„ Аз съм тук, с цел да мога да поддържа безусловно всички хора, които са осъзнали нещата. Отдавна е ясно какво се случва. Време е медиите да спрат да заблуждават хората. Аз пребивавам чартърен. Трудно се оправям “, сподели стара гражданка.

 митинг Народно събрание БГНЕС

Отпадането на зелените документи беше другата идея на протестиращите .

„ Аз стачкувам против зеления документ. С негова помощ се вкарват ограничения, които ни лимитират. Искаме да реализираме неговата анулация, в случай че не го реализираме през днешния ден, ще го реализираме на следващия ден. В началото на пандемията се стартира с операции. Няма подобен вирус. Манипулацията е голяма, като се стартира с броя на умрелите. Трагична история е “, възмути се протестиращ.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР