Авторитетното списание Timе включи Siemens в списъка на стоте най-влиятелни

...
Авторитетното списание Timе включи Siemens в списъка на стоте най-влиятелни
Коментари Харесай

Time включи Siemens в Топ 100 на най-влиятелните компании в света

Авторитетното списание Timе включи Siemens в листата на стоте най-влиятелни компании в света – TIME100 Most Influential Companies. Компанията бе сложена в категорията „ Титани “ (Titans).

“Със 175-годишна история, индустриално-технологичната компания се е насочила към метавселената “, се споделя в пояснението към профила на Siemens в класацията, като акцентът е подложен върху дигитализацията на производствата. “Нейната платформа Siemens Xcelerator, пусната предходната година, включва програмен продукт за цифрови близнаци за основаване на фотореалистични виртуални версии на действителни индустриални уреди. Компаниите употребяват Siemens Xcelerator, с цел да ускорят производството на електрически транспортни средства, да подобрят производството на батерийни кафези и да понижат въглеродните отпечатъци на фабриките ”, се споделя в претекстовете за високото самопризнание. Цитиран е основният изпълнителен шеф на Siemens AG Роланд Буш, съгласно който “индустриалната метавселена има капацитета да реши доста проблеми от действителния свят “.

TIME100 Most Influential Companies цели да отличи бизнесите, оказали „ извънредно влияние “ в международен мащаб. В материала към класацията се показва още, че с цел да я основат, редакторите на списанието са потърсили номинации от разнообразни браншове и са интервюирали световната мрежа от сътрудници и репортери на изданието, както и външни специалисти. След това всяка номинация е оценена по основни фактори, в това число влияние, водачество, иновация, упоритост и триумф. Резултатът е разнообразна група от бизнеси, които оказват помощ да се начертае пътят напред.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР